Onze diensten

Lastechniek Montagetechniek tig toorts mag toorts lassen

Allround lastechniek

De Boer Metaaltechniek is thuis in gecertificeerd las- en constructiewerk voor productieprocessen in onder andere de feed, food en compost industrie. We lassen alle soorten staal, RVS of aluminium via TIG of MIG/MAG lastechnieken. Constructielassen, plaatlassen of leidinglassen is ons vak. Ook als het gaat om leidingen, machines en apparaten voor gas, stoom, hoge druk en chemische stoffen. We werken bij u op locatie of bereiden projecten voor in onze eigen werkplaats. Zo werken we efficiënt en zorgen we samen voor de kleinst mogelijke stilstand tijd van uw proces.

constructie metaalbewerking

Constructiewerk

Voor bedrijven in vooral de feed, food en compost sector maken we plaat- en constructiewerk voor machines en apparaten in staal, RVS en aluminium. We construeren spanten, draagframes, loopbruggen, trappen en balustrades. Uw projecten bereiden we voor in onze eigen goed uitgeruste werkplaats om ze daarna snel en efficiënt op locatie te installeren.

Machinebouw De Boer Metaaltechniek

Transportsystemen

De Boer Metaaltechniek produceert leidingwerk, bandtransport- en schroeftransportsystemen. We maken open en gesloten transportsystemen. Al dan niet gekoeld. Voor inpandig transport of het vervoer van grondstoffen via de buitenlucht. We zorgen voor het transport van grondstoffen vanaf het moment van inname tot en met het verpakken van producten in zakken, bakken, silo’s, vrachtwagens en big-bags. Over korte of lange afstand maar natuurlijk altijd efficiënt, energiezuinig en passend bij de eisen en wensen die u stelt aan de kwaliteit van uw producten.

Machineonderdelen op maat metaalbewerking constructie

Machineonderdelen op maat

Grijpers, producthangers, trechters, bunkers, rollerbanen, transportschroeven, mengmechanismen en alle andere machineonderdelen, maakt De Boer Metaaltechniek op maat. Naast lassen, zorgen we ook voor buigen, walsen, kanten, draaien, frezen en lasersnijden. Daarmee leveren we haast elk onderdeel om complete machines en productieprocessen écht werkend te maken.

Revisie & onderhoud

Voorkomen is beter dan repareren. De Boer Metaaltechniek biedt revisie en onderhoud voor procestechnieken in de feed, food en composterende sector. We controleren, onderhouden, repareren, vervangen en maken desnoods onderdelen op maat.

Benieuwd naar welke diensten wij voor u kunnen inzetten? Neem dan contact met ons op.

error: Inhoud is beveiligd